MApple

Mindig friss hírek.

Top 7 iPhone tok

2017. március 07. 16:00 - Medgyesi Kristóf

Bármennyire is szép egy telefon formája, érdemes tokban hordani akár hétköznapokról vagy hétvégéről legyen szó. Én a telefonomat a Spigen által gyártott Tough Armor Case ütésálló tokban hordom, amely kiemelkedő védelmet nyújt a készülékemnek. A laptopomat, pedig a Thule Stravan tokban cipelem, aminek nincs pántja és különösen vékony kialakítású, könnyen elfér az utazótáskában utazás alkalmával.
spigen-volt-iphone-6s-1024x576.jpg

Spigen Tough Armor Case

 

Apple által tervezett bőr tokok

Az Apple kínál telefonjaihoz és táblagépeihez tokokat. Az Apple által gyártott bőr tokokat iPhone készülékekhez, hét féle színben lehet megvásárolni. Nekem a viharszürke, fekete és barna színben tetszenek a legjobban, mert elegáns benyomást keltenek és nem rikító hatásúak. A tokok rendkívül jól passzolnak a telefonokhoz, az éleknél is simul a készülékházhoz. Sehol nincs hézag és illesztési probléma. De az áruk igen borsos, 15 990Ft. Hozzá kell tennem, hogy aki egy iPhone -ért kiad több mint százezer forintot, annak ez a tok meg sem kottyan. Bár szerintem ez a tok kisség egyszerű és snassz, én csak azért, hogy alma logo legyen a telefon tokomon nem adnék ki ennyi pénzt. Mivel a piacon vannak szebbek, jobbak és praktikusabban jóval olcsóbban.
iphone6-leather-case-780x520.jpg

Original Apple Leather Case

Spigen Ultra Hybrid Bumper Case

A Spigen Ultra Hybrid kiegészítőt tudom ajánlani, azoknak akik nem szeretnék, hogy a telefonjuk hátoldalát eltakarja a tok. Kiválóan védi a telefon oldalait és kiálló gombjait, amíg a hátoldalát egy átlátszó szilikon réteg védi, a karcoktól és egyéb behatásoktól. Azt a látszatot kelti, mintha csak egy bumper lenne a telefonunkon. Nem beszélve arról, hogy az áttetsző részhez a telefon és a tok közé, akár bérletet is ellehet helyezni. Ennek az ára barátibb, 8.000 Ft környékén mozog.
spigen-ultra-hybrid-iphone-6-bumper-case-5.jpg
spigen-ultra-hybrid-iphone-6-bumper-case-8.jpg
Spigen Ultra Hybrid Bumper Case

Mophie Juice Pack & Apple Smart Battery Case

Az akkumulátor tokok igen hasznosak, ha éppen nem találunk konnektort vagy nem volt időnk feltölteni készülékünket. Az Apple is készít saját akkumulátor tokot, de a Mophie akkumulátor tokja is jó választás lehet. A Mophie Juice Pack ára 27.000 Ft, ellenben az Apple Smart Battery Case 36.000 Ft -os árával szemben. Az ár kivételével, szinte mind a kettő tok, ugyan azon képességekkel bír. A Mophie akkumulátora 2400mAh -s kapacitással rendelkezik, szemben a gyári tokban rejlő 1877mAh -s igen kevés kapacitással, pedig az ára jóval magasabb. Ráadásul az Apple Smart tokja a hátlapon kidomborodik, ami szerintem nem előnyös.

smartbatterycase-4-1.jpgApple iPhone Smart Battery Case
mophie-juice-pack-reserve-review-iphone-6s-battery-case-6.jpgMophie Juice Pack Case

CandyShell Grip Case

A Candy Shell Grip Case remek megoldásnak bizonyul, ha csúszós felületre helyezzük, mivel a hátulján gumicsíkok futnak végig, így a kezünkből sem szökik meg egykönnyen. Rengeteg szín kombinációban érhető el a tok, igen vidám hatást kelt a telefonunkon, azon kívül, hogy maximálisan védi a dupla rétegű kialakítás. A megemelt képernyő oldali éleknek köszönhetően a készülék kijelzője is némi védelmet élvez, de én erősen ajánlom ehhez is a fóliát vagy edzett üveg "előlapot". Számos helyen 5.000 Ft -ért meglehet vásárolni.
iphone6case-candyshellgrip1.jpg
speck_candyshellgrip_iphone6_flat.jpg
CandyShell Grip Case

Mujjo Leather Wallet Case

Az egyik nagy kedvencem a Mujjo Leather Wallet Case, ami mind kinézetében és praktikusság szempontjából is megfogott engem. A tokot igényes dobozban és szövet "zsákban" kapjuk kézhez. Két vagy akár három kártya is elfér benne, azaz személyiigazolvány, lakcímkártya és bankkártya elég is egy kiránduláshoz. Remekül illeszkedik a telefonhoz, tapintásra is kellemes, mivel igazi bőrből készült termék. Ára elfogadható 12.990 Ft.
mujjo-tan-case-004.jpgmujjo-tan-case-002.jpg
Mujjo Leather Wallet Case

Catalyst Waterproof Case

Még kitérnék az extrém körülményekben is használható Catalyst Waterproof Case -re. Ami ütés és porálló, valamint 5 méterig a vizet is bírja. Remek dolognak tartom, hogy a Touch ID, mind ezek ellenére is használható marad. Számos körülmény miatt is igény lehet egy ilyen tokra, valaki a hobbijához, valaki a munkája kapcsán vásárol ilyen kiegészítőt. Ára 20.000Ft, de a minősége kompenzálja a magas kiadásunkat.
cover1.jpg
Catalyst Waterproof Case

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mapple.blog.hu/api/trackback/id/tr10012318519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zdanee 2017.03.08. 18:16:56

Jack csatlakozós nincs?
süti beállítások módosítása