MApple

Mindig friss hírek.

Ma lett volna 64 éves Steve Jobs

2019. február 24. 21:09 - Medgyesi Kristóf

10-things-we-can-learn-from-the-incredible-steve-jobs.jpg

A számítástechnika egyik úttörője, a mai napon ünnepelné 64. életévét. Steven Paul Jobs, azaz Steve Jobs 1955. február 24 -én született Kalifornia tagállamon belüli San Francisco -ban.

 

Munkássága és innovatív, valamint energikus életpályája napjainkra is kihatással van, jó néhányan az ő termékét szorongatjuk és használjuk a mindennapokban, a munkahelyünkön vagy otthonunkban.

0_euvjne8nteerglcu.jpg

 

Az egész világ ismeri az ikonikus logót, az almát, "ami sosem rohad el." Az egész a Los Altos, Crist Drive 2066, Jobs család garázsából nőtte ki magát, a világ egyik piacvezető vállalatává. Természetesen Steve Jobs múltja is hozzájárult az Apple megszületéséhez. Ugyanis "Ha nincs a blue box, nem lett volna az Apple sem. – Steve Jobs", az iskolában folyton csínytevő gyerekkor, az átlag feletti eredményeire vezethető vissza, mivel nevelőszülei az iskola előtt megtanították őt írni és olvasni. Természetesen nem emiatt volt különleges gyerek, hiszen érdeklődési köre is eltért a korosztályától. Jobs, Wozniakkal való megismerkedését követően még ha ők nem is tudták, megalapozták a cégük jövőjét. 

 

jobs_house.jpg

 

Steve Jobs és Steve Wozniak 1976.április 1 -én alapították meg cégüket az Apple -t. Kezdetben két főt foglalkoztatott, napjainkban több mint  80.000 főt alkalmaz, valamint 2018. évben 61 milliárd dollár bevételre tett szert.

 

1007_wozniak.jpg

 

Steve Jobs mindig is maradandót akart alkotni egy olyan terméket, illetve vállalatot, ami túléli alapítóját, így napjaikra kijelenthetjük ,hogy SIKERÜLT NEKI. Lassan 8 éve, hogy elhunyt, de az Apple ennek ellenére folyamatos növekvő tendenciát mutat.

 

apple_park.jpg

 

Esetleg aki mélyebben belemerülne élete részleteibe, annak tudom ajánlani Walter Isaacson -Steve Jobs című könyvét. Ezzel emlékezzünk meg ezen a napon Steve Jobs -ról!

 

81vstyndgrl.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mapple.blog.hu/api/trackback/id/tr2214652221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása