MApple

Mindig friss hírek.

Túl az X -en, iPhone X

2017. november 04. 10:56 - Medgyesi Kristóf

A tegnapi naptól megvásárolható az iPhone X, a szeptemberben bemutatott készülék már a boltok polcain hever. Körülbelül 1130€ -ba, azaz 379 ezer Forintba kerül. A készülék kézben fogva remek élmény, minimálisan vannak csak kávák. A 2436×1125 képpontos felbontású Super Retina HD OLED 5,8" -os kijelző a teljes előlapot kitölti, kivétel a felső részen elhelyezett szenzor szigetet. A készülék specifikációiról már korábban írtam, erről írt cikkemet itt tudjátok elolvasni.

iphone-x-home-screen-ckvk.jpg

Első ránézésre fantasztikus élményt nyújt, a korábbiakban említett kijelző, illetve a kamera nyújtotta lehetőségek. Az ujjal való vezérlés, pedig eltörli a gomb okozta határokat, szerintem már ideje volt elhagyni, hiába volt az iPhone -ok védjegye a kerek home gomb a kezdetektől. Ezzel sokkal lazább, szinte határtalan érzést nyújt, viszont idővel kiderül mennyire lesz ez kényelmes és mennyire hanyagolható el az eddig jól bevált home gomb, mindenesetre az Apple előre lépett a jövőbe ezzel a készülékkel, saját magához képest.

7a236db68bfbae19566ed75f75650aa0.png

 Amíg nem kapom meg a várva várt teszt példányomat, addig ti is nézzétek meg legalább egy tapogatás erejéig az iCenter boltokban, szerintem okvetlen megéri. 

iphonexstill.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mapple.blog.hu/api/trackback/id/tr1013172862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása