MApple

Mindig friss hírek.

Top 4 Huawei P10 tok

2017. szeptember 29. 19:17 - Medgyesi Kristóf

img_0546.JPG

A Huawei készülékek tok kínálata igen karcsú, amikor megvettem új Huawei P10 Lite készülékemet egyből elmentem venni egy átlátszó szilikon tokot és egy üvegfoliát.

img_0550.JPG

A toknak nincsen márka neve, mivel egy gsm boltba tértem be sürgős jelleggel, hogy megóvjam készülékemet az esetleges külső behatásoktól. Nem mellesleg a Huawei üvegborítása is gyönyörű nem akartam eltakarni egyből a készülék megnyerő külsejét. 

img_0551.JPG

img_0553.JPG

A következő tokot a Cellect tok gyártó készítette, ennek anyaga szintén szilikon, de sokkal puhább tapintásra. A gombok nem élveznek semmilyen védelmet. Viszont a kijelző körül peremet képez és ezáltal védi azt, ha "arccal" lefordítva tesszük az asztalra. 

img_0546.JPG

img_0549.JPG

img_0548.JPG

Anyaga az iPhone gyári szilikon tokjához hasonlítható. Egyetlen hátránya, hogy könnyen szedi a szöszöket, viszont egyszerűen tisztítható.

A Mercury által gyártott fekete színű slim tok is rendkívül ízlésesen mutat a készüléken. 

mercury_1.JPG

 A tok felveszi a készülék hangszóró rácsainak mintáját, ami szerintem sokat számít kinézetre, hogy nem csak egy kivágott lyuk. 

mercury_2.JPG

mercury_3.JPG

A tok egyébként nagyon diszkrét és elegáns külsőt kapott. Finoman illeszkedik a készülékre. Az eszköz gombjait védi és takarja.

A UAG által gyártott tok sem mindennapi külsőt kapott. Ugyanis a tok ütésálló sarkai erősítettek, ami a tok "gyengéje" is lehet, hátrányára is válhat. A vastag tokokban a telefonok nem képesek elvezetni a hőt. Ezt tapasztaltam a nyár folyamán, mivel egy Real Racing verseny után kicsit melegedett a készülékem.

img_0539.JPG

img_0534.JPG

img_0538.JPG

img_0533.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mapple.blog.hu/api/trackback/id/tr6712911865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása