MApple

Mindig friss hírek.

Huawei P8, a mai napig remek készülék

2017. február 26. 21:16 - Medgyesi Kristóf

img_0460.JPG
A napokban írtam a Huawei P7 -es modellről, de most a P modellek közül, a 8 -as került a kezeim közé, még hozzá arany színben.
img_0463.JPG
Minőségre ugyanolyan benyomást kelt, mint a P7 -es. De itt az élek és a hangszórók kialakítása, még inkább minőségibb, első érzetre. A telefon szinte semmit sem változott az előző generációhoz képest. A kijelző, illetve a telefon szélességre minimálisat nőtt, de a Huawei készülékektől megszokott vékonysággal bír.
img_0466.JPG
A kijelző mérete 5 col, ami nem mondható kicsinek, de a konkurensek készülékeivel megegyezik. Az 5 colos panel színei sokkal telítettebbek és élethűbbek, mint az elődé, pedig azzal sem volt semmi gond. Viszont a legtöbb esetben, sajnos csak két kézzel tudod használni a készüléket. Ha üzenetet írsz, fényképezni szeretnél vagy csupán olvasol a készülék méreténél fogva sajnos szükséged lesz a másik kezedre is, mert bizonyos idő után nehézkessé válik, az amúgy könnyű mobil.
img_0462.JPG
Két kamerát kapott a telefon, egy 5 megapixeles előlapi és egy 13 megapixeles hátlapi kamerát. A készített képek, még a legkomorabb időben is gyönyörűek, illetve a HD videó lehetőséggel remek videó felvételeket készíthetünk, akár kirándulásainkról vagy mozgás/sportolás közben.
img_0465.JPG
A 16GB -os alap belső tárhely, bővíthető 128GB -ig, ami igen kecsegtetően hangzik.
img_0464.JPG
A készülék nyolcmagos processzora és 2 gigabyte ram memóriája gondoskodik a gördülékeny működésről. A gyönyörű és részletgazdag kijelzőn, pedig kipróbálhattam a Real Racing 3 játékot, ami 70% -os fényerőn is élvezhetőnek bizonyult.
huawei_emui_3_0_5.jpg
A telefon az Android 5.0 Lollipop szoftvert futtatja, ami a Huawei EMUI rendszerével lesz teljes és gyors, nem beszélve a kinézetről. Kellemes és letisztult ikonok jellemzik a rendszert, remekül eltalált színekkel és formákkal.
img_0468.JPG
Viszont a Huawei még mindig nem szerepel túl fényesen az akkumulátor terén. Ugyan a készülék nem bír ki aktív használat során egy napot, de mentségére szóljon, hogy a konkurencia sem áll fényesen -e téren.
img_0470.JPG
A nyolcas P modellel is tudta bizonyítani a Huawei, hogy készülékeivel nagyra akar törni és most a P9 -es modellel és annak ujjlenyomat olvasójával és dupla kamera rendszerével, felzárkóztak a Samsung és Apple készülékeihez.
De vajon a következő P modellel sikerül -e lekörözni a rivális cégek készülékeit?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mapple.blog.hu/api/trackback/id/tr6212296491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása