MApple

Mindig friss hírek.

Huawei AM10, a magas és a mély ötvözete

2017. február 23. 20:34 - Medgyesi Kristóf

img_0449.JPG
Már ránézésre is, egy minőségi darab. A fém házat, egy ütésálló gumi réteg alá rejtették, de ez a réteg csupán a keretét óvja, az esetleges sérülésektől. A gumi borítás alá kerültek a zenehallgatáskor használt gombok, mint például a + és a - gombok, tekerő és szünet vagy lejátszás gombok. Felettük helyeztek el, egy diszkrét Huawei márkajelzést. A hangszórók védelmére, mind a két oldalon fém burkolatot választottak, ami szerintem passzol a hangszóró stílusához. Az anyag használat ellenére a készülék csak 0,38kg, ami kimondottan előnyös, ha a mobilitásról van szó.
img_0450.JPG
További három gombot helyeztek el, az oldalán. Egy M gombot, ez szolgál a mód beállítására, ami AUX, memóriakártya lejátszás és Bluetooth mód lehet. Kék led fény jelzi, hogy éppen, melyik módba kapcsoltuk a készüléket. Középre helyezték, a bekapcsoló gombot, ezt követi az akkumulátor töltöttséget jelző gomb, négy fehér led fénnyel.
img_0453.JPG
A másik oldalán, a bemenetek kaptak helyet, itt találjuk a micro- SD kártya nyílását, micro- USB bementet és az AUX bementet.
img_0454.JPG
A Bluetooth párosítás egyszerű és stabil. (Bluetooth 3.0)  Ha a készüléktől eltávolodtunk, akkor sem szakad meg a kapcsolat. Kijelző hiányában a készüléket egy női hanggal áldották meg, aki bekapcsoláskor angolul közli, hogy bekapcsolva, párosításkor pedig jelzi, hogy sikerült, illetve bontáskor, hogy bontva a Bluetooth kapcsolat.
img_0455.JPG
Meglepő viszont, hogy az 1200mAh -val felszerelt készülék leírása szerint, 5 órányi akkumulátor üzemidőt biztosít, nyilván ez függ a hangerőtől is. De én 6-7 órányi zenehallgatást mértem, szoba körülmények között, igaz nem túl hangosan, talán 75% -os hangerővel.
img_0451.JPG
Hangzása, az árához képest szerintem egy 10 -es skálán 8 pontot érdemel. A mély hangok kiemelkedően jók és betöltik a szobát, éppannyira, mint a magas hangok. De bevallom, hogy hallottam már jobb és tisztább hangzású hangszórót is, de azok már 100 ezer forint feletti árfekvéssel bírnak.
img_0458.JPG
Remek választás, azoknak akik egy visszafogottabb, letisztult és kisebb Bluetooth készüléket szeretnének.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mapple.blog.hu/api/trackback/id/tr7712286147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása