MApple

Mindig friss hírek.

Bitang védelem, minden helyzetben UAG

2017. augusztus 25. 16:17 - Medgyesi Kristóf

img_0533.JPG

A mai napon végre megérkezett az új tokom. Ami felváltja a jelenleg használt átmeneti szilikon tokomat. Természetesen az áttetsző szilikon tok is teljesen megfelelő lenne, mivel tetszik a Huawei dizájnja, de nem biztosít kiemelkedő védelmet telefonomnak. 

img_0545.JPG

A robosztus kinézet ellenére vékony marad a készülék, de a tok teljesen körbe öleli az amúgy lekerekített kijelző éleket. Az UAG tok sarkai erősítettek, sokkal tömörebbek, mint a tok oldalai, ezáltal elnyeli az ütéseket. 

img_0539.JPG

A gombok helyét nem vágták ki, vaskos és könnyen kezelhető erősítést kapott a tokon. Ami szintén a tokhoz méltó ránézésre merev kinézettel bír. 

img_0538.JPGimg_0542.JPG

A nagyobb porszemektől egy lehajtható, strapabíró és időtálló gumi védi, alul a micro- USB bemenetét, illetve felül Jack kábel csatlakozóját.

img_0535.JPG

A kamera jól elrejtve, védve van az esetleges asztalon való surlódástól vagy egyéb hasonló behatásoktól. De mégsem zavarja az objektívet a tok vastagsága. 

img_0534.JPG

Az ujjlenyomat érzékelőt egyáltalán nem kényelmetlen használni, a tok felpattintása után sem. Az ujjunk kényelmesen illeszkedik továbbra is az olvasóra. 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mapple.blog.hu/api/trackback/id/tr2112779194
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása