MApple

Mindig friss hírek.

Samsung Note 8, vajon felrobban?

2017. szeptember 01. 09:49 - Medgyesi Kristóf

Alapvetően nem vagyok elfogult az iPhone -okkal szemben, erre itt a bizonyíték és itt. Minden gyártó készülékére nyitott vagyok, mindegyik készülék kiemelkedőt nyújt a saját kategóriájában, mint például a Samsung Note 7 tűzgyújtás terén, ilyet egyik gyártó sem tudott eddig produkálni. 

screenshot-2017-07-16-at-22_17_20.jpg

 Viszont, a Note 8-al valami megváltozhat és lemoshatja magáról a gyúlékony készülékek jelzőt és megmutathatja valódi képességeit. Apropó egy olyan készülékről beszélünk, amit igazából 0.1"-al nagyobb, mint a Samsung S8+, ami csak 6.2". A processzorok számában is egyezést találunk, mind a két készüléknél 8magos. Ha ez még nem lenne elég, a Note 8 csupán csak 3300 mAh akkumulátor kapacitással bír, míg a S8+ 3500 mAh. Szóval összegezve, ez a készülék egy valamiben tud többet vagy kettő, bele tettek egy tollat, valamint gyúlékonysági hajlamát többszörösen vizsgálták, mint elődjének. 

samsung-galaxy-note-7-recall-fire-explosion-3-840x560.jpg

 A Note 8 egy túlárazott készülék, S8+ rokona jóval olcsóbb áron lehet a miénk, akár kártya függetlenül is. A Samsung lépését egyáltalán nem értem és nem világos számomra. Készítettek egy telefont, amit már bemutattak lényegében, de mellékelnek hozzá egy tollat és nem gyullad fel, mint elődje. Lényegében ennyivel nyújt többet. Minden esetre a gyalázatot lemossa magáról a Samsung. 

samsung_note_807.jpgsamsung-galaxy-s8.jpg

Felső képen a Note 8 a mellékelt tollal, alsó képen, pedig az S8+ készülék.

note_8.jpg 

Ha a Samsung Note 8 körülbelül 7" lenne, jó hozzá teszem akkor már egy kisebb tablet kategóriában indulna, de akkor lenne értelme a tollnak. De eleve ebben a 6.3"-os méret mellé, ha már csak 0.1"-al több, mint az S8+, eleve nagyobb órajelű processzort pakoltam volna a gépházba, illetve legalább 6.5"-os méretben árulnám, hogy nagyobb akkumulátorral szerelhessem vagy eleve lemondtam volna erről a készülékről. Ezt a készüléket egyáltalán nem tudom nyugodt szívvel ajánlani, ellenben a Samsung S8+ készülékét, amiről itt írtam bővebben. 

note-8-vs-note-7-vs-galaxy-s8.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mapple.blog.hu/api/trackback/id/tr3612795832
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása