MApple

Mindig friss hírek.

Beats Studio Wireless, egyszerűen tökéletes

2017. május 02. 12:22 - Medgyesi Kristóf

Egy hete elmentem az iStyle -ba és megkaparintottam egy Beats Wireless Studio fejhallgatót.

beats_studio_wireless_8.JPG

Már a dobozából kivéve is érződött, hogy nem egy gyenge minőségű termék. Más fejhallgató márkákhoz képest, ők már az első pillanattól kezdve odafigyelnek a részletekre. A dobozban egy védőtokot is találunk, ami már magában eléggé jól néz ki, illetve praktikáját tekintve sem elhanyagolható. Mivel sokat utazok, hol kisebb, hol nagyobb táskával, nem hátrány, ha a táskában a laptop, töltő, papírok és egyéb irodai kellékek mellett védelmet élvez, az amúgy is igen drága fejhallgató eszközünk. A doboz tartalma rendkívűl "gazdag".

beats_studio_wireless_6.JPG

Mellékelnek egy a Beats -hez már évek óta tartozó piros Jack kábelt, amely a gombos változat, illetve egy fekete gombtalan változatot. A mini USB kábele szintén piros színű, Beats felirattal ellátva.

beats_studio_wireless_13.JPGbeats_studio_wireless_1.JPG

A zippzáras tokban találjuk a lényeget. A Beats Studio -t, már ránézésre is gyönyörű, pedig én a matt feketét választottam, ami nem hivalkodó, sőt diszkrét.  Kibontás után, azért felraktam tölteni biztos, ami biztos alapon, pedig már alig vártam, hogy hallgathassam.

beats_studio_wireless_3.JPG

Jöhet bárhol, bármikor, bármi ami Bluetooth -os és kezdőthet a ZENE vagy KONCERT!

beats_studio_wireless_7.JPG

Az eszközön egyetlen egy látható gomb van mellette négy led, illetve ennek az egy gombnak is a közepén egy led világít. A bekapcsoló gomb megnyomása után, a négy led egymás után villan fel, ami egyben mutatja a töltöttséget is.

beats_studio_wireless_10.JPG

A telefonunkon vagy más eszközünkön kiválasztjuk a fejhallgatót, ekkor a Beats lejátszik egy dallamot ezzel jelezve, hogy megtörtént a kapcsolodás. Innentől kezdve már kezdődhet is a 12 órányi zenehallgatás, mivel ennyit garantál egy feltöltéssel, ami nekem az egy hét szinte folyamatos zene hallgatás során egy feltöltéssel 15 óra volt. Természetesen ez függhet a hangerőtől is. Ami tegyük hozzá már 50% -os hangerő fölött igen fájdalmas tud lenni a dobhártyánknak, pedig más fejhallgatót nyugodtan 100% hangerőn is hallgathatunk.

beats_studio_wireless_4.JPG

Hangzás, mindenek felett!

beats_studio_wireless_12.JPG


A Bluetooth párosítás stabil maradt, amikor felsétáltam a második emeletre, egyetlen pillanatra sem szakadt meg a kapcsolat. De nyilvánvalóan a kábellel való párosítás a legstabilabb, viszont ekkor már kötöttek vagyunk a kábel hosszához.

beats_studio_wireless_11.JPG

Tökéletes és kiváló hangzás. A MÉLY és MAGAS hangok összhangban dolgoznak, gyönyörűen tisztán hallani filmeknél a legkissebb háttérzajt is, nem kell hozzá a fejhallgatót maximum hangerőre erősíteni. Az aktív zajszűrésnek köszönhetően a külvilág megszűnik, a városban akár légkalapács mellett is élvezhető maradt a zene, csak a testemen éreztem a légkalapács rezonálását a hangját egyáltalán nem.
A családom igen kritikus, de a JBL fejhallgatók és gyári Huawei, illetve iPhone Airpods -ok után még ők is azt mondták, hogy "ez IGEN, szuper", mennyire élvezhető. Ezzel tényleg más értelmet nyer a zene, szinte benne vagy a zenében és az körbeölel minden oldalról. Mint a Jediket, az erő!

beats_studio_wireless_9.JPG

Nagyon tetszett, hogy alapállásban tudom feltenni a fejemre. SOKKAL szebb egyben, mint a határolóit kihúzva viselni. Szerintem elég nagy a fejem és mégsem kell állítanom, hogy kényelmes legyen. A fülemet teljesen körbe öleli, a pihe puha bőr párnája, szimplán csak felvéve zenehallgatás nélkül is remekül szűrik a külzajokat. Bőr illata még egy hét után is érezhető.

beats_studio_wireless_2.JPG

Irányítására beépített "gombjai" egyszerűen nem látszanak diszkréten beépítették a bal fejhallgató egység keretébe, a Beats jel középen való  megnyomására szünetel, illetve elindítja a zenét vagy felveszi a hívást és leteszi. Jobb vagy bal oldalán megnyomva, pedig számot léptet. A Beats jelen kívüli nevezzük keretnek hangosítani, illetve hallkítani lehet.

beats_studio_wireless_5.JPG

 Méltó a Beats névhez a fejhallgató, mellette a Studio "álnévvel" teljesedik be és mutatja, hogy mire is képes. Nem hiába az elnevezés. A Beats honlapján bővebb technikai adatokat is találtok, ide kattintva, illetve egyszer már írtam vezeték nélküli fül és fejhallgatókról.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mapple.blog.hu/api/trackback/id/tr5712445351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása