MApple

Mindig friss hírek.

A mai napon bezár az Apple Store.

2017. március 21. 07:25 - Medgyesi Kristóf

A mai napon bezár az Apple Store 8:00 és 13:30 között. Két okból lehetséges ez. Az oldal karbantartása miatt, illetve új termék bevezetése végett.
closed.jpg
Az oldal karbantartása alatt értem, hogy új "motort" kap vagy új dizájnt. Ez esetben semmi különös nem vár ránk. De a másik eset talán, többeket érint. Mivel a bolt 5 és fél órán át lesz zárva, ez pedig gyanúsan sok idő. Lehetséges, hogy új terméket vezetnek be. Például MacBook, MacBook Air, iMac, Mac mini, Mac Pro termékek terén már régóta várjuk a frissítést, de lehet a mai napon lesz esedékes. Bár szerintem a legreálisabb magyarázat, hogy új Apple Watch szíjak érkeznek a mai nap folyamán.
watch.jpg
Bármi is legyen az apple.com elérhetetlenségének oka, bizonyára a hosszú zárva tartás indokát csak találgatni lehet. Biztosat 13:30 után tudunk meg.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mapple.blog.hu/api/trackback/id/tr1112357541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása