MApple

Mindig friss hírek.

Az Apple Keynote eseményen történtek, iPhone X

2017. szeptember 12. 19:27 - Medgyesi Kristóf

nevtelenaa.png

Kedden este 19:00 perckor Tim Cook, a Steve Jobs Theather -ben megkezdte idei iPhone 8 bemutatóját. Itt követhetitek élőben. Néhány szót váltott Steve Jobs -ról, majd röviden ismertette az új létesítményt és annak jellemzőit. A kissé unalmas információkat a közönség igen jól kezelte, sőt mondhatni elnyerte tetszésüket. Nyilvánvalóan tudták, hogy hamarosan eljön a fő bejelenteni való ideje is. 

58ad9420dd0895831c8b49be-1200.jpg

Majd áttért az Apple Watch eszköz újításaira. Rendkívül izléses kisvideóval. Természetesen, folyamatosan cserélték egymást az előadok, fel a színpadra, majd le.  Épp úgy, mint a képek és a videók, a mögöttük elhelyezett vásznon.

apple-watch-series-3-sean-hollister.png

Rendkívül sok szó esett az Apple Watch 3 egészséges életmódot való támogatásáról. Noha én még mindig jobban szeretem a hagyományos órákat, mivel azok jóval egyediebbek és kidolgozotabbak. El kell ismerni, ennek az órának a tudása igen csak több, mint a konkurens okosórák hozzáértése. Természetesen az okosórát élőben is kipróbálták, illetve új funkcióját, mivel most már telefonálni is fogunk tudni az 3. generációjával.

4905036_sd.jpg

 

A Keynote következő állomása az Apple TV volt, ami már több mint egy TV, ezt ki más mondhatta volna, ha nem Tim Cook, az Apple "feje". Ennek bemutatását is nyilvánvalóan az új iPhone bejelentése elé kellett időzíteni, különben lankadt volna a nézők figyelme. Őszintén megvallom egyáltalán nem mutattak eddig a pontig újdonságokat vagy valami rendkívül forradalmit. Sajnos csupán csak 6 országban lesz elérhető az Apple Tv új szolgáltatásai. 

iphone-8-plus-price.jpg

Végre elérkeztünk az ÚJ iPhone készülékhez. Tim Cook az iPhone történelméről beszélt, illetve technikai újításaikról. Apple -hez méltó kisvideóval kápráztattak el minket. A szokásokhoz híven, iPhone 8 és iPhone 8 Plusz nevet kapják az új készülékek, amik mellesleg iPhone 7 és 7 Plus kinézettel bírnak. Csupán a borítása lett üveg. Mindenesetre kinézetben szinte semmi változást nem tapasztalhatunk, viszont a burkolat alatt megtalálhatjuk az új A11 chip sett-et. Inkább nevezném ezt a készüléket iPhone 7s vagy iPhone 7s Plus -nak.  

 

nevtelena.png

Egy valamit tudnék kiemelni az új iPhone kapcsán, a játék és VR opció fejlesztése, a kamera rendszert, másban ugyan az lesz, mint elődje. Viszont fantasztikus élő játék bemutatóval készültek.

nevtelen.png

 A készülék végre támogatja a vezetéknélküli töltésre is.

nevtelena_1.png

 Ezt követően bemutatták a nagy dobást, az iPhone X -et. Az új készülék Super Retina kijelzőt kapott, illetve szinte keret nélküli display-t. Valóban elhagyták az ujjlenyomat olvasót és Face ID -t használják ezentúl. Elhagyták a home gombot, illetve erősebb kamera került a készülékbe, amely állítva helyezkedik el a készülék hátlapján. 

i_cam.pngA 12 megapixeles hátlapi kamera.

nevtelenasas.png

A készülék home screen -je fenomenálisan sikerült, talán jobb is, mint a Samsung S8 készüléké, de izlések és pofonok. 

iphone_charging_2.png

Ekkor jött a személyes kedvenc funkcióm, a vezetéknélküli töltés. Most már az iPhone készülékünk segítségével kísérhetjük figyelemmel a többi eszközünk töltöttségét. 

imagesb8dnktob.jpg

Összességében az új készülék kinézete a pletykák miatt, nem bizonyult hatalmas meglepetésnek. Ellenben tudásával, amit nehéz az iPhone 7 után fokozni, de hűen az Apple múltjához talán úttörők maradhatnak a tegnap este bemutatott új termékekkel, valamint új funkciókkal. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mapple.blog.hu/api/trackback/id/tr4512824908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása